OFFICIEEL: Club-fans gekroond tot Beste Supporters Van Het Land

08 februari 2017 19:42 - Bij VTM gingen ze de voorbije dagen op zoek naar de beste aanhang van het land. Op basis van de mening van de 24 aanvoerders in 1A en 1B werden Club Brugge, KV Mechelen, Standard, Sporting Charleroi en Antwerp genomineerd. 

De stemming werd een heuse nek-aan-nekrace tussen Club Brugge en Antwerp, waarbij The Great Old lang een lichte voorsprong had op Blauw-Zwart. Tijdens de laatste uren van de poll haalde de Brugse aanhang echter even alles uit de kast en werd er alsnog gewonnen met 7% verschil. KV Mechelen vervolledigt het podium op geruime afstand.

In VTM Nieuws is zojuist officieel vermeld dat de fans van Club Brugge gekroond zijn tot de Beste Supporters Van Het Land. In totaal brachten 55.372 mensen hun stem uit. Bij deze een applausje voor jullie zelf, proficiat! 🙂

Eindklassement

1) Club Brugge
2) Antwerp
3) KV Mechelen
4) Standard
5) Charleroi

Club heeft beste fans van het land

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.