Pech voor Vazquez: medisch afgekeurd, waardoor transfer als sneeuw voor de zon verdwijnt

Victor Vazquez (Club Brugge)

05 februari 2017 11:59 - Het gaat niet zo goed met Victor Vazquez. Onze ex-speler komt bij Cruz Azul niet meer aan de bak. Een transfer naar Panathinaikos leek soelaas te brengen, maar nu raakte bekend dat Vazquez niet naar Griekenland verhuist.

Het Nieuwsblad weet dat Vazquez niet door de medische keuring van de Griekse club geraakte. Het Mexicaanse Cruz Azul wilde de aanvallende middenvelder laten gaan en de deal was zo goed als rond, maar door problemen aan de knie wist Vazquez geen indruk te maken tijdens zijn medische testen.

Vazquez blijft voorlopig dus een speler van Cruz Azul. Bij de Mexicaanse ploeg komt hij niet meer aan spelen toe. Het is alvast uitkijken hoe het nu verder moet met de Spanjaard.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.