Preud’homme in de wolken met wintertransfer: “Ik denk dat we de juiste keuze hebben gemaakt”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

07 februari 2017 14:50 - Club Brugge toonde zich tijdens de voorbije transferperiode erg bedrijvig. Blauw-zwart haalde tal van nieuwkomers en op de allerlaatste dag van de mercato kwam daar ook nog eens ene Dorin Rotariu bij.

Afgelopen zondag, in de thuiswedstrijd tegen Sporting Charleroi, maakte Rotariu zijn debuut voor blauw-zwart. Michel Preud’homme zag dat het goed was. “Zijn invalbeurt was positief en stemt me tevreden.”

“Dorin trainde voor aanvang van de match tegen Charleroi amper één keer met de groep, maar je zag onmiddellijk dat het oké was. Het is een jongen met zelfvertrouwen, dat zie je meteen.”

“De manier waarop hij tijdens zijn invalbeurt onmiddellijk tussen de lijnen speelde, dat was goed. Ik denk dat we de juiste keuze hebben gemaakt door hem aan te trekken”, besloot Preud’homme.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.