Preud’homme plakt datum op terugkeer Limbombe en andere geblesseerden

Anthony Limbombe (Club Brugge - KV Mechelen)

16 februari 2017 13:45 - Vier spelers van Club Brugge vertoeven nu al een tijdje in de lappenmand: Anthony Limbombe (pubalgie), Ricardo van Rhijn (enkel), Tomás Pina (spierscheur) en Benoît Poulain (dij). Ook tegen Westerlo kan het viertal nog niet in actie komen.

Over onze rechtsachter is er alvast goed nieuws. “Ricardo hervatte deze week opnieuw de groepstrainingen na zijn enkelblessure”, vertelt Preud’homme op de persconferentie in aanloop naar de match tegen de Kemphanen. Een zelfde verhaal bij onze centrale middenvelder. “Pina trainde vandaag (donderdag, nvdr) voor het eerst terug mee. We wachten af hoe hij de training verteert.”

Verder is het ook nog wachten op onze centrale verdediger en vleugelspits. “Poulain revalideert verder en we nemen daarbij geen enkel risico. We drijven zijn individuele trainingsschema op wanneer het kan. Limbombe onderging een operatie. We behandelen hem op dezelfde manier zoals we gedaan hebben bij Refaelov. We hopen om hem tegen het midden van de Play-Offs opnieuw op het veld te krijgen”, verduidelijkt de Brugse coach via de officiële kanalen.

Tot slot had Preud’homme ook nog lovende woorden voor Thomas Meunier, die dinsdagavond met PSG een wereldpartij speelde tegen FC Barcelona (4-0). “Ik heb de match gezien. Thomas heeft vooral mentaal nog stappen gezet, maar dat verbaast me totaal niet. Mede dankzij de omkadering is hij alle twijfels kwijt geraakt die hij vroeger wel eens had in toppers.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.