Ryan schept duidelijkheid: “Weigerde Anderlecht niet omwille van verleden bij Club Brugge”

Mathew Ryan (Club Brugge) (2)

14 februari 2017 09:28 - Mathew Ryan opteerde er op het einde van de transferperiode voor om zijn carrière verder te zetten bij KRC Genk. Onze ex-doelman zat bij Valencia op een zijspoor en wilde door middel van een uitleenbeurt opnieuw vaker aan spelen toekomen. Een verhuur aan Anderlecht wees hij af.

Aanvankelijk werd gedacht dat Ryan niet naar Anderlecht wilde trekken, omdat hij nog te veel liefde voor Club Brugge voelde. De Australiër heeft blauw-zwart en zijn fans nog steeds hoog zitten, maar toch was dat niet de hoofdreden waarom hij niet naar paars-wit ging.

“Het is niet zo dat ik een aanbod van Anderlecht weigerde omwille van mijn verleden bij Club Brugge”, zegt Ryan in Het Nieuwsblad. “Ook al weet ik dat het gevoelig ligt bij de fans, via de sociale media hebben ze me dat ook laten weten.”

Timing

“Het was vooral een kwestie van timing. Anderlecht toonde interesse in het begin van de transferperiode. Op dat moment wilde ik liefst in Spanje blijven, ik had er enkele opties. Uiteindelijk weigerde Valencia me uit te lenen aan wat zij een rechtstreekse concurrent noemden. Eind januari kwam Genk dan op de proppen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.