Ryan: “Wou niet naar Anderlecht, ik voel nog te veel liefde voor Club Brugge”

Mathew Ryan Blauwe Schoen (Club Brugge)

01 februari 2017 06:50 - Na een turbulente wintermercato belandde Mathew Ryan bij KRC Genk. Nochtans had hij ook voor de aartsrivaal uit Brussel kunnen kiezen. Na de bekeruitschakeling met de Limburgers vertelde hij waarom hij het aanbod van Paars-Wit weigerde.

Ryan beleefde dinsdagavond een debuut in mineur in de Luminus Arena. “Dit is niet de terugkeer naar de Jupiler Pro League waar ik op gehoopt had, dat klopt”, vertelde de 24-jarige Australiër voor de camera’s van Sporza.

“We hadden nochtans een goede uitgangspositie door de 1-1 uit de heenmatch. We begonnen niet goed en incasseerden al snel een tegengoal. Daarna missen we een pak kansen. Het is een beetje het verhaal van de twee wedstrijden tegen KV Oostende. Veel mogelijkheden, maar geen goals.”

“Waarom ik uiteindelijk voor KRC Genk en niet voor Anderlecht koos? Ik heb nog steeds veel liefde voor Blauw-Zwart. Ik kon het niet maken om voor Anderlecht te kiezen, gezien de rivaliteit en mijn verleden bij Club. Maar ik moest wel opnieuw spelen en daarom zit ik nu in Genk.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.