Ryan ziet veel gelijkenissen tussen Club Brugge en Genk, maar er is één groot verschil

Mathew Ryan (Club Brugge)

14 februari 2017 10:50 - Mathew Ryan traint en speelt tegenwoordig bij KRC Genk. De gewezen doelman van Club Brugge wordt gehuurd van Valencia. Nu hij enkele weken in Limburg vertoeft, kan hij Genk op verschillende vlakken vergelijken met blauw-zwart.

Zo zijn er volgens hem meerdere raakvlakken tussen beide ploegen. Al ziet de Australische doelman één groot verschil: de gemiddelde leeftijd in de kern. Club beschikt over enkele ervaren rotten, Genk niet.

“Genk doet me wel aan Club denken. Trainen vlak achter het stadion, professionele structuur, familiale sfeer, een veeleisende coach… Alleen de gemiddelde leeftijd in de kern ligt een stuk lager. Hier lopen geen Simons, Vormer of Refaelov rond”, aldus Ryan in Het Nieuwsblad.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.