Sterkhouder wil nog lang bij Club blijven: “Zoals Timmy Simons”

Van Rhijn - Poulain - Denswil - Vanaken - De Bock - Butelle

04 februari 2017 13:09 - De kans lijkt groot dat er komende zomer enkele sterkhouders zullen vertrekken bij Club Brugge. Maar daar staat tegenover dat een aantal andere sleutelfiguren al aangaf nog lang in Jan Breydel te willen blijven. Zo verklaarde Lior Refaelov deze week nog dat hij mogelijk zijn carrière bij Club afsluit. En hij is niet de enige die er zo over denkt.

Ook Ludovic Butelle hoopt nog lange tijd voor Blauw-Zwart te mogen spelen. En er is alvast goed nieuws op komst. “Mijn zaakwaarnemers spraken al met het bestuur en het gaat vooruit. Zondag na de match heb ik een afspraak met de voorzitter, Vincent Mannaert en mijn makelaars”, vertelt hij in L’Avenir. “Het bestuur weet dat ik graag wil blijven. En zij zijn blij met mijn werk, dus normaal zou het wel goed moeten komen.”

De 33-jarige doelman is dan ook zéér gelukkig bij Club. “Ik zit bij een erg goede club, met veel ambities en waar ik de kans heb om titels te winnen. Mijn gezin voelt zich goed zo dicht bij Rijsel, waar mijn kinderen ook naar school gaan en veel vrienden hebben. Dus ja, ik zie me nog een lange tijd blijven. Net zoals Timmy Simons.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.

,

Comments are closed.