Update: Strandberg maakt indruk bij beloften Westerlo, maar zal Club dan toch geen extra geld opleveren

Carlos Strandberg

14 februari 2017 10:30 - Komende vrijdag gaat Club Brugge op bezoek bij KVC Westerlo. Bij die club is met Carlos Strandberg een speler van blauw-zwart aan de slag. De aanvaller wordt tot het einde van het seizoen gehuurd én mag zelfs tegen Club in actie komen.

Normaal gezien laat Club in huurcontracten steeds een clausule opnemen die zegt dat de speler in kwestie niet tegen zijn moederclub in actie mag komen. In het geval van Strandberg ligt dat anders.

Westerlo mag Strandberg inzetten tegen Club Brugge, maar dan moet het daar wel een meerprijs voor betalen. Vorig weekend speelde Strandberg amper vijf minuten tegen Sporting Charleroi, maar maandagavond maakte hij wel een hattrick bij de beloften van Westerlo.

Update: ondertussen weet Het Nieuwsblad dat Westerlo Strandberg komende vrijdag niet zal laten aantreden tegen Club Brugge. De Kemphanen vinden de extra geldsom van 50.000 euro te hoog. HLN spreekt zelfs van 100.000 euro.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.