Twee analisten nemen het op voor Vanaken: “Eén van zijn beste wedstrijden”

Hans Vanaken (Club Brugge - FC Porto)

13 februari 2017 16:57 - Hans Vanaken moest dit seizoen al heel wat kritiek slikken, maar de 24-jarige middenvelder pakte zondagavond op het veld van zijn ex-ploeg uit met een goeie prestatie. De kers op de taart bleef echter uit: zijn assist op Vossen strandde op de paal, terwijl zijn eigen doelpogingen onschadelijk werden gemaakt door Copa. 

“Vanaken speelde op Daknam één van zijn beste wedstrijden, maar Club verliest wel”, vertelt Wim De Coninck in Stadion. “Refaelov daarentegen zal veel moeten verbeteren, want die haalt zijn niveau niet.”

Een deel van de Brugse aanhang uitte de voorbije weken kritiek op Vanaken, maar dat vindt Eric Van Meir onterecht. “Wanneer Vanaken niet goed in de wedstrijd zit, oogt hij heel nonchalant. Maar dat is gewoon zijn loopstijl”, legt de analist uit. “Hij kan ongelooflijk goed voetballen, ik zou hem alleen aanraden om zijn tempo wat te verhogen”, besluit de trainer van Lierse tegenover PlaySports.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.