Twee Club-spelers opgenomen in Topelftal van de Week

Ruud Vormer viert zijn doelpunt

27 februari 2017 17:45 - Club Brugge liet afgelopen weekend geen spaander heel van een mak Zulte Waregem en stuurde de troepen van Francky Dury met een 5-0 pandoering huiswaarts. Logischerwijs waren er dan ook heel wat uitblinkers, maar twee spelers staken er bovenuit.

Het Laatste Nieuws is van mening dat Ruud Vormer en Hans Vanaken afgelopen weekend deel uitmaakten van de best presterende spelers op de Belgische velden. Vormer vond als gelegenheidsrechtsachter twee keer de weg naar doel, terwijl Vanaken 90 minuten lang met heerlijke passes strooide.

Het Brugse duo krijgt in de Ploeg van de Week het gezelschap van Van Crombrugge (Eupen), Vanlerberghe (KV Mechelen), Gigot (Gent), Marusic (KV Oostende), Tielemans (Anderlecht), Rits (KV Mechelen), Cerigioni (Waasland-Beveren), Perbet (Gent) en Dimata (KV Oostende).

Club Brugge tekende afgelopen weekend ook voor het meeste schoten in het kader (13) en het meeste vrije trappen (21). De Blauw-Zwarte aanvalsgolven volgden elkaar dan ook in sneltempo op vrijdagavond.

Club Brugge teamscore: 7

Butelle: 6
Vormer: 8
Engels: 7
Denswil: 7
De Bock: 7
Simons: 7
Claudemir: 6
Vanaken: 7
Refaelov: 6
Izquierdo: 7
Vossen: 6

Invallers

Diaby: 6
Immers: 6
Rotariu: /

Zulte Waregem teamscore: 5

Bossut: 5
Madu: 4
Severin: 5
Marrone: 4
Dalsgaard: 4
Kaya: 5
Lerager: 6
Meïté: 5
Cordaro: 5
Gueye: 5
Leye: 5

Invallers

Ankersen: 5
Mühren: 5
Naessens: /

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.