Van der Elst neemt het op voor ‘afwezige’ sterkhouder Club Brugge: “Geef hem tijd en vertrouwen”

Van Rhijn - Refaelov - Poulain - Vormer (Club Brugge - Kortrijk)
Lior Refaelov haalde na zijn blessure nog niet zijn allerbeste niveau. Rafa probeerde het de voorbije weken wel, maar soms probeerde hij het net iets te vaak te forceren. Volgens analist Franky Van der Elst komt het wel goed met onze aanvallende middenvelder.

17 februari 2017 00:23 -

“Bij Rafa duurt het nu eenmaal wat langer. Hij is nog op zoek naar zijn beste niveau. Of ze zich daar bij Club Brugge zorgen over moeten maken? Neen, dat denk ik niet. De beste Refaelov komt wel terug, hoor. De enige vraag is: wanneer?”, aldus Van der Elst in een gesprek met Voetbalkrant.

“Ik denk dat Refaelov op de play-offs moet mikken. Hij heeft nu nog enkele wedstrijden en een korte stage om zich klaar te stomen voor die tien finales die er zitten aan te komen.”

“Het is zeker en vast nog niet voorbij voor Refaelov”

Van der Elst verwacht dat de échte Refaelov binnenkort weer zal opstaan. “Het is moeilijk – of zelfs niet – te voorspellen wanneer Rafa zijn beste vorm opnieuw beet zal hebben. Maar één ding weet ik zeker: hij kan zijn kwaliteit onmogelijk kwijt zijn.”

“Refaelov is dertig, het is niet dat hij 34 of 35 is en daarbovenop nog eens versleten is, hé. Neen, het is zeker en vast nog niet voorbij voor die jongen. Ik zou zeggen: geef hem gewoon wat tijd en vertrouwen. Hij is er niet bij gebaat om nu op de bank terecht te komen. Het heeft geen zin om hem langs de kant te laten”, besluit Van der Elst.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.