Vertrekt deze man zonder één minuut op de teller alweer bij Club Brugge?

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

17 februari 2017 09:04 - De kans is groot dat Club Brugge na afloop van dit seizoen afscheid neemt van een speler die niet één keer voor blauw-zwart in actie kwam. Bernie Ibini, momenteel uitgeleend aan het Australische Sydney FC, vertrekt binnenkort wellicht definitief bij Club.

Ibini streek in de zomer van 2015 neer in het Jan Breydelstadion. De boezemvriend van Mathew Ryan kwam om twee redenen naar Brugge: omwille van zijn kwaliteiten, maar evenzeer omwille van zijn goede band met Ryan.

Nog in de voorbereiding sloeg het noodlot toe voor Ibini. Hij liep een kuitbeenblessure op en lag maanden in de lappenmand. Bovendien vertrok zijn boezemvriend Ryan naar Valencia, en zo bleef Ibini alleen achter. De snelle vleugelspeler kon zich nooit doorzetten en kwam tot dusver nog niet één keer in actie voor het eerste elftal van Club.

Definitief terug naar Australië?

Bij Sydney, dat hem nu huurt, is Ibini geen vaste waarde. De 24-jarige Australiër stond dit seizoen één keer aan de aftrap en mocht elf keer invallen. Toch wil Sydney de flankaanvaller over enkele maanden definitief in huis halen, zo weet Het Nieuwsblad.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.