(VIDEO) – De 10 mooiste goals van Dorin Rotariu

Dorin Rotariu scoort (Dinamo Boekarest)

01 februari 2017 17:00 - Niet Tal Ben Haim van Maccabi Tel Aviv, maar wel Dorin Rotariu kwam op het einde van de wintertransfermarkt naar Club Brugge. Onderstaand een aangename kennismaking met de 21-jarige Roemeen.

Rotariu is een linksvoetige rechtsbuiten die in 147 wedstrijden voor Dinamo Boekarest 30 keer de weg naar doel vond en 21 assists gaf. Bij Blauw-Zwart is de polyvalente aanvaller in eerste instantie een back-up voor Lior Refaelov en José Izquierdo. Op termijn moet hij uitgroeien tot een echte sterkhouder in Jan Breydel.

De 10 mooiste goals van Rotariu

Nog meer moois van Rotariu

De eerste dag van Rotariu bij Club Brugge

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.