(VIDEO) – Fan van De Mol? Vossen & Vanaken hebben al een hoofdverdachte

(VIDEO) - Fan van De Mol Vossen & Vanaken hebben al een hoofdverdachte

15 februari 2017 14:00 - Kijk jij ook naar het populaire VIER-programma De Mol? Jelle Vossen en Hans Vanaken zijn alvast grote fan en laten zich onder meer uit over de onverwachte terugkeer in het spel van Hans.

Onze topschutter denkt dat Bertrand De Mol niet is omdat hij zich té verdacht maakt. “Dan zou hij het ongelooflijk slecht spelen”, klinkt het klaar en duidelijk. De oprechtheid van Eline stelt hij dan weer in vraag. Onze middenvelder denkt dat Annelies De Mol niét is, terwijl Sam bovenaan zijn lijstje met verdachten staat.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.

, , ,

Comments are closed.