(VIDEO) – HAHA! Club Brugge sleept ook Gouden Sloef in de wacht

(VIDEO) - HAHA! Club Brugge sleept ook Gouden Sloef in de wacht

10 februari 2017 00:05 - Club Brugge sleepte woensdagavond héél wat prijzen in de wacht: de Gouden Schoen, de Doelman van het Jaar, de Trainer van het Jaar, de Fans van het Jaar en de Lifetime Achievement Award. Achteraf bleek echter dat Blauw-Zwart nóg een keer extra mocht juichen.

Nuja, juichen… Het is nog maar de vraag of je de Gouden Sloef op je palmares wil hebben staan. Al vermoeden wij dat Ruud Vormer – die ook al goed was voor de bronzen Gouden Schoen – er zijn slaap niet voor zal laten. En gelijk heeft hij natuurlijk met de ravissante Roos aan zijn zijde. Onderstaand de amusante beelden.

Ruud Vormer wint de Gouden Sloef

Ruud & Roos

🙏🏻🙏🏻❤ #goudenschoen

Een foto die is geplaatst door Ruud Vormer (@r.vormer) op

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.