(VIDEO) – Joske geeft Gouden Schoen al meteen uit handen en dolt erop los

HAHA! Joske dolt erop los en geeft Gouden Schoen al meteen uit handen

09 februari 2017 08:27 - De kogel is door de kerk: José Izquierdo volgt Sven Kums op als winnaar van de Gouden Schoen. De 24-jarige Colombiaan haalde het van Łukasz Teodorczyk en ploegmaat Ruud Vormer en ging zo met de hoofdprijs aan de haal op het Gala te Lint.

Zó zenuwachtig als woensdagavond zagen we onze flankaanvaller nog nooit, maar na de uitreiking werd de stress ingeruild voor de nodige humor.

Na afloop gaf Izquierdo zijn naar eigen zeggen ‘zware’ Gouden Schoen meteen uit handen. “And the winner is… The security guy!”, lachte het goudhaantje van Blauw-Zwart. Vanzelfsprekend mocht zijn aanstekelijke lach en enkele zelf gedraaide plaatjes niet ontbreken.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.