(VIDEO) – Meunier pakt uit met heerlijke rush én assist: “Neymar? Meunier is the name!”

Meunier pakt uit met heerlijke rush én assist Neymar Meunier is the name!

14 februari 2017 21:45 - Dinsdagavond was het Parc des Princes het decor voor de heenwedstrijd in de zestiende finales van de Champions League. Paris Saint-Germain liet daarbij geen spaander heel van het grote FC Barcelona en won met maar liefst 4-0.

Unai Emery had op de rechtsachter de keuze tussen Thomas Meunier en Serge Aurier. De trainer van PSG koos uiteindelijk voor de gewezen speler van Club Brugge en kreeg daar allesbehalve spijt van.

De ex-Bruggeling pakte uit met een sublieme prestatie en leverde bij de 4-0 een knappe assist af op Edinson Cavani. Twitter schoot met superlatieven naar de rechtsback van de Parijzenaars. Na de match reageerde Meunier als volgt: “Zelfs ík ben verrast”.

Twitter onder de indruk van Meunier

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.