(VIDEO) – Nikola Storm pakt uit met wondermooi doelpunt!

(VIDEO) - Nikola Storm pakt uit met wondermooi doelpunt!

11 februari 2017 16:00 - Zaterdagnamiddag is het Eneco Stadion het decor voor de competitiewedstrijd in 1B tussen Oud-Heverlee Leuven en Lommel United. Club Brugge huurling Nikola Storm liet zich daarbij in positieve zin opmerken.

Storm stond opnieuw in de basis bij OHL en bewees na 19 minuten waarom. Toen een hoekschop bij de 22-jarige flankaanvaller belandde, twijfelde die niet en schoot hij het leer op sublieme wijze – met zijn linker nota bene – tegen de touwen. Zo wiste de Brugse huurling het vroege penaltydoelpunt van Wouter Scheelen uit. De ploeg van Dennis van Wijk won uiteindelijk met 2-1.

Storm pakt uit met pareltje

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.