(VIDEO) – Verdiende De Ridder hier de rode kaart na smerige fout op Rotariu?

(VIDEO) - Verdiende De Ridder hier de rode kaart na smerige fout op Rotariu

12 februari 2017 19:51 - Club Brugge verloor zondagavond met het kleinste verschil op bezoek bij Lokeren. Blauw-Zwart kreeg heel wat kansen, maar stuitte op een sterk keepende Copa. 

Lior Refaelov kende niet zijn meest gelukkige avond op Daknam en werd 20 minuten voor tijd dan ook naar de kant gehaald door Michel Preud’homme. Winteraanwinst Dorin Rotariu kwam de Israëliër vervangen en deed dat – net zoals tegen Charleroi – erg goed.

Zo had Steve De Ridder een stevige tackle nodig om de 21-jarige Roemeen af te stoppen. Volgens PlaySports-commentator Filip Joos duidelijk rood, maar scheidsrechter Erik Lambrechts hield het bij een geel karton. Onderstaand de beelden.

De Ridder haalt Rotariu onderuit

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.