(VIDEO’S) – Blauw-Zwart op de rode loper van het Gala van de Gouden Schoen

(VIDEO'S) - Blauw-Zwart op de rode loper van het Gala van de Gouden Schoen

09 februari 2017 00:05 - Voor Club Brugge werd de 63ste editie van de Gouden Schoen een echte feesteditie. Blauw-Zwart sleepte maar liefst vijf prijzen in de wacht: de Gouden Schoen (Izquierdo), de Doelman van het Jaar (Butelle), de Trainer van het Jaar (Preud’homme), de Lifetime Achievement award (Timmy Simons) en de trofee voor de Beste Supporters van het Land.

In aanloop naar een geweldige avond lieten de Bruggelingen naar goede gewoonte het beste van zichzelf zien op de rode loper. Vanzelfsprekend kon een deftig kostuum daarbij niet ontbreken.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.