Voor Aimé Anthuenis is deze Club-speler favoriet voor de Gouden Schoen

Vossen - Limbombe - Izquierdo - Claudemir - Van Rhijn - Poulain

06 februari 2017 06:00 - Woensdagavond weten we welke speler er met de Gouden Schoen naar huis mag. Verschillende spelers van Club Brugge behoren tot het lijstje met favorieten, maar er kan er natuurlijk maar een met de hoofdprijs aan de haal gaan.

Jelle Vossen, Hans Vanaken, Ruud Vormer en José Izquierdo: allen hebben ze er een goed 2016 opzitten. Vormer en Izquierdo hebben wellicht een streepje voor omdat ze nog net iets belangrijker waren dan Vanaken en Vossen.

Voor gewezen bondscoach Aimé Anthuenis bestaat er weinig twijfel. “Ondertussen kijken we met spanning uit naar de verkiezing van de Gouden Schoen. Mijn favoriet is Izquierdo”, aldus Anthuenis in De Zondag.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.

,

Comments are closed.