Vossen heeft vertrouwen in ploegmaat: “Maar hij zal komende weken sterk in zijn schoenen moeten staan”

Jelle Vossen interview (Club Brugge - Anderlecht)

13 februari 2017 19:15 - Zondagavond was het nét niet voor Club Brugge. Zo zag Vossen de gelijkmaker op de paal stranden, waardoor Lokeren-doelman Copa het leer alsnog kon klemmen. Dat Club mogelijk scherpte miste vanwege de festiviteiten rond de Gouden Schoen? Onzin, zo oordeelt onze topschutter.

“Die viering rond de Gouden Schoen zijn zaken die misschien door de buitenwereld achteraf gebruikt worden, maar wij waren absoluut klaar voor deze wedstrijd”, is Vossen klaar en duidelijk op de officiële website. “Dat hebben we ook bewezen. We hebben uiteindelijk wel die kansen afgedwongen, maar nagelaten om ze af te maken. Het had een volledig andere wedstrijd kunnen zijn als we dat wel gedaan hadden. Het is nu aan ons om vrijdag op Westerlo te reageren.”

Daarnaast werd de 27-jarige Limburger gevraagd naar de prestatie van Izquierdo. “Of hij op Gouden Schoen niveau was? Goh, ik weet alleszins dat er nu veel aandacht naar hem zal gaan. Hij zal komende weken sterk in zijn schoenen moeten staan om zijn niveau te behouden. Iedereen weet dat Joske het moet hebben van zijn flitsen, maar ik ben er zeker van dat die nog zullen volgen”, besluit Vossen bij Sporza Radio.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.