Vossen weet waarom Club verloor op Daknam: “Belangrijkste moment in de match”

Jelle Vossen (Club Brugge - Gent)

12 februari 2017 19:53 - Club Brugge verloor zondagavond met 1-0 van Sporting Lokeren door een doelpunt van ex-aanvaller Tom De Sutter. Blauw-Zwart verdiende minstens een punt, maar slaagde er niet in om te scoren tegen de Waaslanders. 

“We hebben kansen genoeg gecreëerd om hier te winnen”, vertelt Vossen aan Sporza Radio. “Volgens mij is het belangrijkste moment in de wedstrijd die bal op de paal van mij (meteen na de goal van De Sutter, nvdr). Als die erin gaat, kunnen we erop en erover gaan. Nu kwam die via de paal lekker in de handen van Copa. Dat was typerend voor deze match: het was nét niet.”

Nochtans gaf Club weinig kansen weg, al zat de egelstelling van de thuisploeg daar ook voor iets tussen. “Als je hier op achterstand komt, weet je dat Lokeren zijn favoriet spelletje gaat spelen met een laag blok en een goeie organisatie. Dan wordt het heel moeilijk om er doorheen te komen. We hadden toch nog enkele goeie mogelijkheden voor de gelijkmaker, maar Copa speelde een goeie match.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.

, ,

Comments are closed.