Wanneer krijgt hij een kans? Brodic maakt opnieuw indruk bij beloften Club

Wanneer krijgt hij een kans Brodic maakt opnieuw indruk bij beloften Club

14 februari 2017 09:21 - De beloften van Club Brugge deden maandagavond wat de eerste ploeg een dag eerder niet kon: winnen van Sporting Lokeren. De troepen van Sven Vermant haalden het in extremis met 1-2, en alweer was Fran Brodic goed bij schot.

De Kroatische spits wiste rond het uur het openingsdoelpunt van Eugene Ansah uit. Met een stevige knal van buiten de grote rechthoek zette hij de 1-1 op het scorebord. Club werd beter, maar een gelijkspel leek in de maak.

Al besliste – alweer – Brodic daar anders over in de slotminuten. Na hands op de doellijn volgde er rood voor Lokeren en een strafschop voor Club. Brodic nam zijn verantwoordelijkheid en zette de elfmeter feilloos om: 1-2 en drie punten erbij voor blauw-zwart.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.