Winteraanwinst Club Brugge neemt schoon volk mee naar Jan Breydel

Winteraanwinst Club Brugge neemt schoon volk mee naar Jan Breydel

01 februari 2017 15:00 - Dorin Rotariu mag zich sinds 31 januari officieel een speler van Club Brugge noemen. De 21-jarige rechtsbuiten kwam op het einde van de wintermercato over van Dinamo Boekarest.

Voor de mannelijke Brugse fans is het hopen dat Rotariu zijn vriendin straks eens meeneemt naar het Jan Breydelstadion. Of niet soms? Maak onderstaand kennis met Floris Costinea, de ravissante dame aan de zijde van de Roemeense international.

Merry Christmas!🎄☃️🎅🏼💑

Een foto die is geplaatst door Dorin Rotariu (@rotariudorin) op

♥️

Een foto die is geplaatst door Dorin Rotariu (@rotariudorin) op

Miss u 🙉❤️

Een foto die is geplaatst door Dorin Rotariu (@rotariudorin) op

😍💑

Een foto die is geplaatst door Dorin Rotariu (@rotariudorin) op

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.