Anthuenis ziet één groot probleem bij Club: “MPH zal er een oplossing voor moeten vinden”

Aimé Anthuenis (analist)

07 maart 2017 14:01 - Club Brugge was afgelopen weekend een schim van de ploeg die Zulte Waregem met 5-0 versloeg. Dat zag ook Aimé Anthuenis, die stelt dat het “uitcomplex” van Blauw-Zwart stilaan alarmerend wordt.

“Genk kon zelfs 3-0 hebben voorgestaan”, opent de analist. “Club was heel zwak en dat is dit seizoen al vaker gebeurd op verplaatsing. Preud’homme zal daar toch een oplossing voor moeten vinden voor de Play-Offs. Het verschil tussen thuis en uit is enorm.” Vorig seizoen was dat overigens ook het geval, maar toen rechtte Club zijn rug in de Play-Offs op bezoek bij KV Oostende (0-1), AA Gent (1-4) en Zulte Waregem (0-2).

Een voorspelling van de eerste 6? “Genk zal Play-Off 1 niet halen. Het is te afhankelijk van andere ploegen. Charleroi pakte op de valreep dan weer een belangrijk punt tegen Kortrijk. Op Lokeren moeten ze zich kunnen verzekeren van de eerste zes. Ik zeg het al weken en ik blijf het zeggen: Gent en Charleroi halen het voor Mechelen en Genk”, besluit Anthuenis in De Zondag.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.