Antwerp-fans viseren nú al Club-aanhang: “Bange boerkes van Brugge”

Club-fans fuck you

19 maart 2017 09:00 - Antwerp heeft er 13 jaar op moeten wachten, maar volgend seizoen vertoeft The Great Old opnieuw in eerste klasse. In het verleden waren er geregeld rellen tussen de supporters van Club en Antwerp en dat zijn ze op de Bosuil duidelijk nog niet vergeten.

“Brugge Brugge, Antwerp komt eraan!”, klonk het tijdens en na hun kampioenenmatch tegen Roeselare. Na Beerschot is de haat tegenover Club misschien wel het grootst bij de ploeg met stamnummer één. Op sociale media waren er de voorbije weken al heel wat Rood-Witte verwijzingen naar de Blauw-Zwarte aanhang. Onderstaand enkele opvallende berichten alsook de mening van Boskamp en Brusselmans.

“Ik vind het fantastisch dat ze terug zijn, dat meen ik echt”, vertelt Johan Boskamp. “Zij horen met hun aanhang in 1A. Als ze normaal doen tenminste, dus niet dat ze een stadion lopen af te breken.” Herman Brusselmans gaat nog een stapje verder. “Natuurlijk ben ik blij met een ploeg uit het Antwerpse. Er moet een ploeg vol dikke nekken in eerste klasse zitten, waar we op kunnen kappen”, klinkt het in Stadion.

Facebook

Peter: “Denk dat ze in Brugge al in hun broek beginnen te kakken hahah… WE KOMEN ERAAN !!!”

Georges: “Wie heeft de grootste en betalende supporters? Antwerp! Daar kan Club Brugge en ook geen van de andere ploegen aan. Dus waar zitten jullie met je grote klep? Bang van onze supporters ja.”

Patrick: “Dat wij als Antwerp-fans met losliggend beton gooien op die van Brugge? Dat ligt niet los, dat is klaargelegd! :D”

Twitter

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.