Bekijk de doelpunten van Fadiga en De Kuyffer tegen Juventus

Sven Vermant (Club Brugge beloften)

23 maart 2017 08:42 - De beloften van Club Brugge wisten zich woensdagnamiddag te plaatsen voor de kwartfinales op de Viareggio Cup in Italië. De Italiaanse grootmacht Juventus ging na strafschoppen voor de bijl.

Fadiga en De Kuyffer scoorden tijdens de reguliere speeltijd, terwijl verdediger Karkache uiteindelijk de beslissende strafschop wist om te zetten. Op de beelden hieronder kan je alle doelpunten van de wedstrijd herbekijken. In de kwartfinales nemen onze beloften het op tegen een andere Italiaanse klepper: Napoli.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.

, , ,

Comments are closed.