Brugse beloften kennen geen problemen met Standard: Brodic opnieuw aan het kanon

Brugse beloften kennen geen problemen Standard Brodic opnieuw aan het kanon

06 maart 2017 21:51 - Maandagavond stond er voor de beloften van Club Brugge een competitiematch tegen Standard op het programma. Blauw-Zwart beloonde zijn efficiëntie met een mooie 3-0 overwinning.

Sven Vermant stuurde de volgende 11 namen tussen de lijnen tegen de Rouches: Hooyberghs, Nuyts, Tanghe, Lemoine, Touba, Verburgh, Schryvers, Brodic, Vlietinck, Van Vaerenbergh en Osei-Berkoe (70′ Van Landschoot).

Al in de eerste helft namen de Brugse jonkies afstand van Standard: Schryvers (16′) en Verburgh (24′) zorgden voor de dubbele voorsprong bij het rustsignaal. Na de pauze dikte – wie anders dan – Brodic (84′) aan tot 3-0.

Brodic verbetert daardoor nog maar eens zijn statistieken en bewijst waarom hij onlangs door Michel Preud’homme werd opgenomen in de A-kern. Nu Diaby mogelijk niet meer in actie kan komen dit seizoen is het niet ondenkbaar dat de 20-jarige Kroaat straks eens zijn kans krijgt bij de grote jongens.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.