Brugse beloften schitteren opnieuw: KV Mechelen hélémaal in de vernieling gespeeld in kwartfinale beker

Brugse beloften schitteren opnieuw KV Mechelen hélémaal in de vernieling gespeeld in kwartfinale beker

30 maart 2017 19:30 - De beloften van Club Brugge verrasten onlangs vriend en vijand op de Viareggio Cup door zowel titelverdediger Juventus als Napoli uit te schakelen. Uiteindelijk schopten de Brugse jonkies het tot in de halve finale, die met 3-0 verloren werd tegen Empoli. En ook in eigen land laten de Blauw-Zwarte talenten van zich spreken.

Donderdagavond stond de kwartfinale van de Beker op het programma voor de U21 van Club Brugge. Trainer Sven Vermant stuurde daarvoor de volgende 11 namen tussen de lijnen: Teunckens, Cornette, Tanghe, Lemoine, Van Landschoot, Verburgh, Schryvers, Van Vaerenbergh, Fonkeu, De Kuyffer en Ito. Bijgevolg zaten er ook nog heel wat mooie namen op de bank met Brodic, Fadiga, Peeters, Gabriel, Nuyts, Karkache en Baiye.

Na 11 minuten voetballen kwam Club op achterstand via Zeroual, maar die scheve situatie werd nog vóór de rust rechtgezet door De Kuyffer (21′) en Verburgh (41′). Na de pauze werd het allemaal nog veel mooier: opnieuw De Kuyffer (56′) – die ook al indruk maakte op de Viareggio Cup – Ito (63′), Fonkeu (65′) en Cornette (68′) zorgden voor de 1-6 (!) eindstand. De Brugse beloften mogen zich bijgevolg opmaken voor de halve finale van de U21 Cup, waarvoor onze oprechte felicitaties!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.