Butelle spreekt over zijn toekomst bij Club Brugge

Ludovic Butelle (Club Brugge - Genk)

23 maart 2017 09:01 - Ludovic Butelle kreeg er tijdens de winterstop een te duchten concurrent bij in de vorm van Ethan Horvath. De Amerikaanse jonge doelman moet op termijn de nummer één van Club Brugge worden, maar Butelle maakt zich (voorlopig) geen zorgen.

Voorlopig kijkt de Fransman nog niet uit naar volgend seizoen, dat geeft hij aan in een gesprek met Het Laatste Nieuws. “Buiten de play-offs interesseert me op dit moment niets, ook die contractbesprekingen niet. Dat is voor na het seizoen”, aldus Butelle.

Het is goed mogelijk dat Horvath volgend jaar eerste doelman wordt. Als Butelle een rol als mentor moet opnemen, zegt hij daar niet op voorhand ‘neen’ tegen. “Waarom niet? Als de club mij dat zou vragen, tenminste. Maar ik zou mij er wel écht moeten kunnen in vinden. Als dat het geval is, zou ik Ethan ook steunen. Zoniet, zou ik vertrekken.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.