Ceulemans verwacht dat Brugse sterkhouder straks vertrekt: “Een aderlating voor Club”

Jan Ceulemans (Club Brugge)

15 maart 2017 10:27 - Er staat Club Brugge een spannende transferzomer te wachten. Cruciale pionnen als Bjorn Engels, Stefano Denswil en José Izquierdo zouden immers wel eens andere oorden kunnen opzoeken. Volgens Jan Ceulemans zal zéker de Gouden Schoen straks niet meer in Jan Breydel vertoeven.

“Ik denk wel dat Izquierdo dit jaar vertrekt, zeker als hij naar een betere ploeg kan gaan waar hij meer kan verdienen dan bij Club Brugge”, opent Ceulemans. “Dat zal wel een aderlating zijn voor Club Brugge, want hij is een speler die een heel jaar op niveau speelt en altijd een rol heeft gespeeld op alle belangrijke momenten.”

De Caje verwacht echter dat Blauw-Zwart rekening houdt met een vertrek van zijn Colombiaanse sneltrein. “Club Brugge is waarschijnlijk al een tijd bezig om een ander type speler klaar te stomen om Izquierdo’s positie over te nemen. Misschien kan Anthony Limbombe dat worden, maar die ligt nu jammer genoeg in de lappenmand (tot het midden van de Play-Offs, nvdr)”, klinkt het tegenover VoetbalBelgië.

Izquierdo arriveerde in de zomer van 2014 bij Club, toen hij werd overgenomen van Once Caldas voor zo’n 3,75 miljoen euro. Volgens zijn zaakwaarnemer Norman Capuozzo is de dribbelvaardige flankspeler nu minstens zes keer zoveel (lees: ruim 20 miljoen euro) waard.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.