Clement zet de puntjes op de i: “Preud’homme moet daar hartelijk om lachen”

Philippe Clement op persconferentie

26 maart 2017 13:30 - Philippe Clement was als speler nooit een man van straffe uitspraken. Ook als trainer percipieert de media hem als een ‘brave’ assistent-coach. Maar wie de Fille echt kent, weet wel beter…

Soms heeft Clement het wel eens moeilijk met de manier waarop hij geschetst wordt. “Zwijg me daar van! Ik word gek van dat beeld van ‘brave’ Clement. Maar goed, die perceptie is er nu eenmaal. Misschien heeft het te maken met het feit dat ik alles liever eerst binnenskamers oplos. Omdat ik denk in functie van de club. Ik zal nooit naar de pers stappen om de vuile was naar buiten te brengen of om mijn ego te strelen.”

“De mensen binnen Club weten wel beter dan dat beeld van ‘brave’ Clement. Michel Preud’homme moet daar trouwens hartelijk om lachen. Want in sommige situaties ben ik strenger dan hem. Ik ben niet iemand die snel kwaad wordt in daden, maar als ik het ben, dan zal men het geweten hebben. Blijkbaar zegt mijn blik dan dikwijls genoeg”, klinkt het op de website van 125 jaar Club Brugge.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.