Club Brugge heeft definitief besluit genomen over Strandberg

Carlos Strandberg

27 maart 2017 10:20 - Club Brugge volgde Carlos Strandberg al enkele jaren, maar was eigenlijk niet van plan om de jonge Zweed afgelopen winter al naar Jan Breydel te halen. De opportuniteit die zich aandiende, wilde het Blauw-Zwarte bestuur echter niet laten liggen. En dus werd de spits bij Westerlo gestald om alvast kennis te maken met de Belgische competitie.

Het verhaal dat volgde is gekend: Westerlo degradeerde op de laatste speeldag, waardoor Strandberg & co maanden lang geen competitieve wedstrijden zullen afwerken. En dus moest er naar een oplossing gezocht worden. Er was concrete interesse uit Zweden voor een uitleenbeurt – waar de transfermarkt nog tot 31 maart loopt – maar dat plan gaat niet door. De gewezen aanvaller van CSKA Moskou kan immers niet voor drie verschillende ploegen in één seizoen uitkomen.

“Ik heb het vernomen, het is triest”, reageerde Strandberg. En die mening is ook Hakan Ericson, de selectieheer van de Zweedse U21, toegedaan. “Dit is natuurlijk niet goed, maar ik ben Club Brugge gaan bezoeken om uit te zoeken of hij mag meespelen met de Brugse beloften. Zo zou Carlos toch matchritme kunnen opdoen voor het EK U21 van komende zomer.”

Intussen is het wel al duidelijk dat de spits na de oefenpartijen met de Zweedse beloften sowieso terugkeert naar Brugge. Hij zal volgens HLN vanaf dan gewoon meetrainen. UPDATE: met de U21 van Zweden scoorde Strandberg twee keer tegen Tsjechië.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.