Club Brugge komt met slecht nieuws over Izquierdo en Diaby

José Izquierdo (Club Brugge - Kortrijk)

09 maart 2017 21:12 - De Brugse ziekenboeg draait momenteel opnieuw overuren. In aanloop naar de competitiewedstrijd tegen Sint-Truiden kwam Club Brugge met onderstaande blessure-updates.

“Abdoulay Diaby zal dit seizoen niet meer in actie komen”, klinkt het klaar en duidelijk op de officiële site. “De aanvaller blesseerde zich in de wedstrijd tegen KRC Genk. Verder onderzoek bracht aan het licht dat het seizoen van de Malinees erop zit.”

Een andere opvallende blessure is die van José Izquierdo. “De Colombiaan is out met een spierscheur (opgelopen op training, nvdr). Maandag volgt een detaildiagnose. Naast Izquierdo komt ook voor middenvelder Lex Immers de wedstrijd van zondag te vroeg.”

Volgens HLN mist Izquierdo wellicht zelfs de start van de Play-Offs begin april. Claudemir en Poulain zijn tot slot aan de beterhand, maar eveneens onzeker voor de match tegen De Kanaries.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.