Club Brugge lijkt opnieuw goud in handen te hebben

Club-fans vieren Kerstmis (Club Brugge - Moeskroen)

02 maart 2017 07:07 - Club Brugge haalde tijdens de wintermercato enkele nieuwe spelers naar het Jan Breydelstadion. Blauw-Zwart wapende zich zo al deels met het oog op de volgende voetbaljaargang.

In die optiek haalde Club ook een nieuwe doelman – Ethan Horvath – in huis. Keeperstrainer Jan Van Steenberghe is alvast lovend over onze nieuwe goalie, die voorlopig nog in de schaduw van nummer één Ludovic Butelle traint.

“Ethan Horvath, de beloftevolle doelman die we er nu bij hebben, doet me wat aan Mat (Mathew Ryan, nvdr.) denken. Twee jongens die in hun jeugd ook met andere sporten bezig zijn geweest en lichamelijk zeer goed ontwikkeld zijn”, aldus Van Steenberghe in Sport/Voetbalmagazine.

Als Horvath hetzelfde kan presteren bij Club Brugge als Ryan, dan ziet het er alvast goed uit. Voormalig bondscoach Jürgen Klinsmann omschreef het Amerikaanse sluitstuk eerder al als “dé doelman van de toekomst voor de Verenigde Staten”. Blauw-Zwart zou zo nog maar eens goud in handen kunnen hebben.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.