Club Brugge start aan de Play-Offs met groot voordeel ten opzichte van al zijn concurrenten

Michel Preud'homme duim omhoog

11 maart 2017 08:32 - De Play-Offs staan voor de deur. Club Brugge hoopt – net als vorig seizoen – hoge ogen te gooien tijdens de tien laatste wedstrijden van het seizoen. Op het einde opnieuw kampioen zijn, is hét doel.

In tegenstelling tot vorig seizoen, zal Club zich ook tot in de puntjes kunnen voorbereiden op de start van de Play-Offs. “Het is de eerste keer in al die jaren dat ik mijn spelers enkele vrije dagen kan gunnen. Ze zijn drie dagen vrij (dinsdag, woensdag en donderdag, nvdr)”, aldus Preud’homme.

“Daarna hebben we nog twee weken tot de start van Play-Off 1. Ik denk dat we dit seizoen de enige ploeg zijn die op stage kán gaan. Twee ploegen (Zulte Waregem en KV Oostende, nvdr) spelen de bekerfinale, twee andere ploegen zullen nog Europees aan de bak moeten. Mechelen en Charleroi gaan wellicht niet op stage.”

Onze trainer beseft dat dit een aanzienlijk voordeel is ten opzichte van enkele concurrenten. “Dat is een groot voordeel. Maar toch had ik liever de bekerfinale gespeeld”, besluit Preud’homme met de glimlach.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.