Club Brugge wilde huidige smaakmaker van Genk: “Maar ze vroegen 10 miljoen euro!”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Genk)

04 maart 2017 03:01 - Club Brugge speelt zaterdagavond in en tegen Genk. Bij de Limburgers lopen enkele goede spelers rond en één van hen stond in het verleden zelfs eventjes op het verlanglijstje van blauw-zwart.

Club informeerde midden 2015 bij Shakhtar Donetsk naar de beschikbaarheid van Ruslan Malinovskyi. De Oekraïner had toen indruk gemaakt door met Zarja Loegansk – de ploeg die hem huurde – in de Europa League drie goals in twee wedstrijden te maken tegen Sporting Charleroi.

Michel Preud’homme was meteen weg van de middenvelder. “We waren één van de eerste ploegen die informeerden. Toen ik Malinovskyi zag spelen tegen Charleroi, belde ik meteen naar Vincent Mannaert”, verklapte onze trainer vrijdag op zijn persbabbel.

Forget it

Maar Malinovskyi bleek op dat moment onhaalbaar. “Shakhtar Donetsk vroeg 10 miljoen euro voor Malinovskyi! Ik zei forget it. Toen Genk hem kon huren, zochten wij niemand meer op zijn positie. Zulke zaken gebeuren nu eenmaal in het voetbal”, besloot Preud’homme.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.