Club-lieveling stelt teleur: “Ik denk dat zijn tweelingbroer speelt”

Michel Preud'homme boos

04 maart 2017 21:49 - Club Brugge heeft zaterdagavond met 2-1 verloren op bezoek bij KRC Genk. Blauw-Zwart begon erg zwak, maar kwam naarmate de wedstrijd vorderde beter in de match.

Na nauwelijks 5 minuten voetballen zag de thuisploeg zijn vroege overwicht al beloond worden met een doelpunt van Samatta. Club kende wel pech, aangezien de assist van Malinovsky afweek op scheidsrechter Delferière.

De troepen van Michel Preud’homme voetbalden daarna beter mee, maar het was opnieuw Samatta die voor de 2-0 zorgde. Een klasseflits van Izquierdo zorgde echter nog voor het rustsignaal voor de aansluitingstreffer. In een veel minder opwindende tweede helft probeerde Club nog wel, maar slaagde het er niet meer in om ex-doelman Ryan te verschalken.

De Brugse aanhang was onder meer teleurgesteld in de prestatie van Lior Refaelov. De 30-jarige Israëliër die al sinds 2011 in Jan Breydel vertoeft, is nochtans één van de publiekslievelingen. Rafa heeft het dit seizoen echter moeilijk om zijn beste niveau te halen. Preud’homme haalde hem op het uur dan ook naar de kant voor Diaby, die zich in het slot van de match ernstig blesseerde. Van Rhijn liep overigens ook nog tegen zijn tweede gele kaart en dus de uitsluiting aan.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.