Club lijkt revelatie Jupiler Pro League te mogen vergeten door moordende concurrentie

Vincent Mannaert (Club Brugge)

01 maart 2017 08:57 - Vincent Mannaert gaf onlangs in HLN toe dat Club Brugge tijdens de voorbije wintermercato geïnteresseerd was in 4 spelers uit de Belgische competitie. Zo informeerde Blauw-Zwart naar de voorwaarden van Dossevi, Edmilson, Ocansey en Onyekuru. Laatstgenoemde lijkt echter niet langer haalbaar.

“Ik weet nog niet naar waar, maar ik vertrek deze zomer sowieso bij Eupen”, laat Onyekuru vandaag optekenen in La Capitale. Aan interesse is er alvast geen gebrek. De 19-jarige Nigeriaan kon in januari al naar Celtic Glasgow en RB Leipzig, maar volgens buitenlandse media volgen intussen ook Chelsea, Arsenal, Dortmund, Lille, Nice, Mönchengladbach en Sevilla de dribbelvaardige spits op de voet.

In eigen land worden Club en Anderlecht geciteerd, maar lijkt de kans klein dat een Belgische topploeg het zal halen van de opgesomde Europese grootmachten. Eupen ziet zijn kans schoon om te cashen en plakt een prijskaartje van zo’n 7 miljoen euro op Onyekuru.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.