De 11 namen bij Club Brugge en Sint-Truiden

FCB tifo

12 maart 2017 13:23 - Club Brugge ontvangt op de laatste speeldag van de reguliere competitie het Sint-Truiden van ex-speler Ivan Leko. Bij een Brugse driepunter trekt Blauw-Zwart als leider naar de Play-Offs en verzekert het zich al van Europees voetbal.

Michel Preud’homme kan tegen De Kanaries niet rekenen op de volgende 5 geblesseerden: Abdoulay Diaby, Anthony Limbombe, José Izquierdo, Lex Immers en Tomas Pina. Ricardo van Rhijn is dan weer geschorst door zijn rode kaart tegen Genk.

Ivan Leko moet het op zijn beurt stellen zonder de Brugse huurlingen. Sébastien Bruzzese is gekwetst, terwijl Brandon Mechele en Boli Bolingoli bij wijze van gentlemen’s agreement niet opdraven tegen hun moederclub. Voor doelpunten kan STVV niet rekenen op Igor Vetokele, hij is niet fit geraakt voor de match in Jan Breydel.

Opstelling Club Brugge

Butelle, De Bock, Denswil, Engels, Vormer, Simons, Claudemir, Vanaken, Rotariu, Refaelov en Vossen

Bankzitters: Horvath, Poulain, Cools, Palacios, Touba, Vlietinck en Wesley

Opstelling STVV

Pirard – Dussaut, Djene, Kotysch, Fernandes, Cuevas – De Petter, Gerkens, Peeters – Ceballos en Janssens

Bankzitters: Vanwelkenhuysen, Pulido, De Sart, Boli, Bezus, Bagayoko en Swers

Spelersverwelkoming #ThanksFans festival

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.