De Mos legt uit waarom Club de te kloppen ploeg wordt in de Play-Offs: “Anderlecht heeft dat niet”

Aad de Mos (analist)

09 maart 2017 15:59 - Club Brugge en Anderlecht tellen momenteel beide 58 punten en lijken straks in een onderlinge strijd uit te maken wie met het kampioenschap aan de haal zal gaan. Volgens Aad de Mos ligt het voordeel bij Club Brugge.

“Club Brugge lijkt me toch de grootste kanshebber om zichzelf op te volgen”, vertelt de analist in Deze Week. “In het verleden hebben ze al voldoende bewezen als geen ander te kunnen pieken in Play-Off 1.”

Bovendien slaagde het Brugse bestuur erin om onze kampioenenploeg samen te houden. “Club heeft met de huidige spelersgroep ervaring om kampioen te spelen. Iets wat bijvoorbeeld Anderlecht met zijn bijna volledig nieuwe ploeg niet heeft.”

Op de laatste speeldag van de reguliere competitie neemt Club het in eigen huis op tegen Sint-Truiden, Anderlecht ontvangt Waasland-Beveren. Op papier trekken beide topclubs dus met evenveel punten naar de Play-Offs. Al weet je in voetbal maar nooit…

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.