De Vlieger waarschuwt Anderlecht: “Hebben we bij Club Brugge al gezien”

Geert De Vlieger (analist)

16 maart 2017 11:50 - Anderlecht kan donderdagavond voor het eerst in 20 jaar nog eens een Europese kwartfinale bereiken. Na de 0-1 op bezoek bij APOEL Nicosia ziet het er ook naar uit dat dat zal gebeuren. Club Brugge slaagde twee jaar geleden in hetzelfde huzarenstukje, met weliswaar alle gevolgen van dien in de eigen Jupiler Pro League…

Aangezien ze in Brussel twee frustrerende jaren zonder titel achter de rug hebben, denkt Geert De Vlieger dat de prioriteit bij Anderlecht echt wel bij het kampioenschap ligt. “Een kwartfinale zullen ze zeker niet laten liggen, maar de halve finale of finale halen ten koste van de titel? Neen. Die mag hen niet ontglippen.”

“Het is al drie jaar geleden dat Anderlecht nog eens kampioen speelde en zich voor de Champions League kwalificeerde, met de financiële compensaties (minstens 15 miljoen euro, nvdr) die dat inhoudt. De Europa League kan de Play-Offs doorkruisen, dat hebben we in het verleden bij Club Brugge al gezien”, besluit de analist in HLN.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.