Eén speler van Club Brugge geselecteerd voor jonge Rode Duivels

Dion Cools met overwinningsgezangen (Club Brugge - Westerlo)
Roberto Martinez en Johan Walem maakten vandaag (vrijdag, nvdr) hun selectie bekend voor de interlands die eraan komen. Bij de Rode Duivels maakt geen enkele speler van Club Brugge deel uit van de selectie, voor de jonge Rode Duivels werd één speler van Blauw-Zwart opgeroepen.

17 maart 2017 15:18 - Dion Cools mag zich de komende tijd gaan bewijzen onder het goedkeurend oog van beloftencoach Johan Walem en zijn staf. Onze verdediger, die zowel op rechts als links uit de voeten kan, heeft er een meer dan degelijk seizoen op zitten en plukt daar nu de vruchten van.

Bij Club Brugge zijn ze, net als wij overigens, trots op Cools. “Proficiat, Dion”, klinkt het via Twitter. “We wensen Dion en de voltallige selectie succes toe”, voegde Blauw-Zwart er op zijn website nog aan toe. Ook van ons een dikke proficiat, Dion. Zet je beste beentje – links of rechts, het maakt niet uit – voor! Onderstaand ook nog de volledige selectie van de Jonge Duivels.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.