Ex-speler Blauw-Zwart duidelijk: “Club Brugge zit in mijn hart, dat zal niet meer veranderen”

Club-fans vlaggen
Heel wat spelers die in het verleden bij Club Brugge aan de bak waren, keren achteraf maar wat graag nog eens terug naar het Jan Breydelstadion. Blauw-Zwart vergeet zijn ex-spelers niet en andersom is dat niet anders. Ook Peter Van Der Heyden keert af en toe graag terug naar Brugge.

17 maart 2017 07:13 - Van Der Heyden speelde tussen 2000 en 2005 en tussen 2010 en 2011 voor Club Brugge. De fans zijn hem duidelijk nog niet vergeten. Vorige zondag, tijdens #ThanksFans, was de gewezen Rode Duivel een druk gesolliciteerd man op het vlak van selfies. “Blijkbaar ben ik nog geliefd, hé. Da’s wel tof”, vertelt de oud-verdediger.

“Ik heb zes seizoenen bij Club Brugge gespeeld en ben samen met de ploeg succesvol geweest. Club Brugge zit in mijn hart, dat zal niet meer veranderen”, aldus Van Der Heyden nog tegenover Voetbalkrant.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.