Goed nieuws voor Thomas Meunier

Thomas Meunier (Club Brugge)

15 maart 2017 08:27 - Paris Saint-Germain spoelde zijn Champions League kater van tegen FC Barcelona (6-1) afgelopen zondag door met een 1-2 overwinning op bezoek bij Ligue 1 rode lantaarn Lorient. Thomas Meunier moest tien minuten voor tijd echter noodgedwongen naar de kant met een beenblessure. 

Roberto Martinez hoopt alvast dat Meunier inzetbaar is voor de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Griekenland (25 maart) en het oefenduel in Rusland (28 maart). Anders wordt het voor de bondscoach zoeken naar een vervanger op de rechterkant en dat is niet evident.

Volgens HLN mag Meunier echter opgelucht ademhalen. De krant meldt dat de interlands niet in gevaar komen voor de gewezen rechtsachter van Club Brugge. Rust zou moeten volstaan om volledig te herstellen. “Ik voelde een kleine pijnstoot, vandaar dat ik zelf om mijn vervanging gevraagd heb”, verklaart Meunier in de Franse pers. “Ik wilde geen risico’s nemen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.