Hanni laat zich uit over Club Brugge: “Met de ogen dicht”

Olivier Deschacht (Anderlecht)

05 maart 2017 10:27 - Club Brugge en Anderlecht hebben op de voorlaatste speeldag van de reguliere competitie allebei een steek laten vallen. Blauw-Zwart verloor op bezoek bij KRC Genk (2-1), terwijl Paars-Wit het onderspit moest delven tegen KV Mechelen (3-2).

In de Luminus Arena was er niet veel van te merken, maar onder meer tegen Zulte Waregem maakten de troepen van Michel Preud’homme wél indruk. “Ik heb sóms de indruk dat Club Brugge met de ogen dicht speelt”, vertelt Anderlecht-aanvoerder Sofiane Hanni in Het Laatste Nieuws.

“Zo ver staat onze ploeg nog niet”, geeft de aanvallende middenvelder verder toe. “Maar als collectief kunnen we iedereen aan.” René Weiler probeert zijn ploeg vanuit de reactie te laten voetballen en hoopt met die tactiek het kampioenschap straks binnen te halen. Daardoor is de bal dus ook vaker voor de tegenstander. “Ik heb er geen probleem mee, hoor. Wie niet loopt, kan niet meer mee in het moderne topvoetbal.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.