Hein Vanhaezebrouck voorspelt de toekomstige kampioen in de Jupiler Pro League

Hein Vanhaezebrouck (Club Brugge - AA Gent) (2)

28 maart 2017 08:20 - Het kostte Hein Vanhaezebrouck en zijn AA Gent bloed, zweet en tranen, maar uiteindelijk slaagden de Buffalo’s er met een 9 op 9 tegen Moeskroen (3-1), Waasland-Beveren (2-3) en KV Mechelen (3-0) in om zich in extremis te kwalificeren voor Play-Off 1.

Door de gekende puntenhalvering heeft AA Gent nu 25 punten en telt het ‘slechts’ zes punten achterstand op koploper Anderlecht. Bovendien zorgde KRC Genk er eigenhandig voor dat ze zich in de Ghelamco Arena niet langer zorgen hoeven te maken over Europees voetbal.

Desondanks houdt Vanhaezebrouck de druk af en wil hij het woord ‘titel’ allesbehalve in de mond nemen. “Wie kampioen wordt? Anderlecht heeft een voorsprong, maar zit met Europees voetbal (kwartfinale tegen Manchester United, nvdr). Club Brugge kan dus ook.”

De coach van AA Gent zou naar eigen zeggen al tevreden zijn met een plaatsje achter Blauw-Zwart en Paars-Wit. “Waar wij eindigen? Graag derde. Al maakt het voor ons Europees ticket geen verschil als we vierde zouden eindigen na bekerwinnaar Zulte Waregem”, besluit Vanhaezebrouck in Het Nieuwsblad.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.