Huurling droomt van plek in eerste elftal Club Brugge, maar heeft ook al plan-B in gedachten

Sander Coopman in actie

02 maart 2017 08:30 - Vorig jaar speelde Sander Coopman (21) nog een handvol wedstrijden bij Club Brugge, dit seizoen werd de aanvallende middenvelder bij Zulte Waregem gestald. Aanvankelijk moest Coopman het stellen met invalbeurten, maar afgelopen maand stond hij twee keer aan de aftrap.

Met het oog op volgend seizoen is het nog niet duidelijk waar Coopman zal spelen. Binnenkort zit het jonge talent rond de tafel met een delegatie van Club Brugge. “Maar wat er besproken zal worden, weet ik niet”, zegt Coopman in Het Nieuwsblad.

“Het hoofddoel is nog steeds om basisspeler te worden bij Club, maar ik moet ook realistisch zijn. Als ik merk dat dat doel moeilijk te realiseren zou zijn en Zulte Waregem me permanent wil overnemen, dan ga ik daar zeker over nadenken”, besluit Coopman.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.